У Львові співробітники патрульної поліції виявили породистого пса, який втратив господаря.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Львівської області в Facebook.

Повідомляється, що в суботу, 5 грудня, співробітники патрульної поліції побачили чорного пса породи лабрадор з нашийником на Скнилівському мосту. Собака перебігала через 6 дорожніх смуг і виглядала розгубленою.

Правоохоронці не виявили поруч господарів. Тоді патрульні опитали перехожих, прочесали найближчі вулиці, проте власників так і не вдалося знайти. До з'ясування обставин тварину забрали в управління патрульної поліції Львівської області.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

Станом на 11:54 суботи, 5 грудня, господаря собаки вдалося знайти.

Поліцейський з псом / фото: Facebook
Поліцейський з псом / фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харківській області на кордоні з Російською Федерацією службовий пес унюхав у хурмі заборонені речовини, які намагався непомічено провезти водій.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі неадекватний сусід побив 16-річного хлопця, який став свідком знущань над бездомним цуценям. Як виявилося, то юнак зробив зауваження сусідові, який кинув маленького цуценя головою об асфальт. Слово за слово і між ними зав'язався конфлікт, який незабаром переріс у бійку.

Також Знай.иа писав, що в Івано-Франківську на 73-річну жінку напав пес породи алабай. Перехожі змогли відігнати тварину і викликали медиків. В результаті франківчанка отримала рвані рани і перелом руки.