30-річний чоловік потрапив до реанімації після того, як випив кави на автовокзалі у Рівному. Його швидкою доправили до обласної лікарні. І виявилось, що це не перший випадок отруєння на цій автостанції. Подробиці у сюжеті новин «Спецкор» на каналі 2+2.

Читайте Знай в Google News!

Потерпілий мав їхати на заробітки до Польщі. Чекаючи автобус, він розговорився з іншим подорожуючим. Той запропонував кави, після якої чоловік опинився у реанімації. Мати потерпілого додає, що у сина вкрали гроші та документи.

Фото: Спецкор

За словами лікарів, це вже п’ятий пацієнт з отруєнням невідомою речовиною, якого доправили з автовокзалу «Рівне». У всіх випадках симптоматика однакова – запаморочення, втрата свідомості.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

«Останній пацієнт розповідає, що його пригостили кавою і ніби був смак коньяку. Його привезли до нас вже у стані коми», – розповідає Олександр Нестеренко, заступник головного лікаря Рівненської обласної ради.

Фото: Спецкор

Медики припускають, що чоловік отруївся клофеліном. Це препарат для зниження тиску, дію якого значно підсилює алкоголь. При низькому артеріальному тиску може відбутися зупинка серця.

Нині на автостанції «Рівне» патрулює поліція. Слідчі вже відкрили два провадження за крадіжки. Крім того, планують провести експертизу, щоб з’ясувати, чим саме отруїлися люди.

Фото: Спецкор
"]834785[/img]

За крадіжки зловмисникам загрожує до трьох років за ґратами, але після розслідування можлива серйозніша кримінальна стаття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, прикарпатцю впарили м'ясо, яке "померло" місяць тому: смердить люто.

Як повідомляв Знай.uа, з січня в Україні обслуговуватимуть лише державною мовою: що робити, якщо ваші права порушують.

Знай.uа писав, на Буковині чоловік віддав душу Богу, поки чекав лікарів: "ще годину тому ходив і говорив".