На Львівщині 40-річний чоловік став жертвою морозів. Його шпиталізували з обмороженням обох ніг.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.
Так, стало відомо, що у четвер, 3 грудня, близько 07:30 год., до Миколаївської ЦРЛ з обмороженням обох ніг ІІ-ІІІ ступеню звернувся 40-річний житель міста Стрий. Наразі обставини події встановлюються.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Швидка допомога, фото: скріншот з відео

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, 4 грудня на Львівщині хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с, температура від -1 до +1°С, в горах – 7-8° морозу.
По Львівській області: хмарно з проясненнями, без опадів. Вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень 3-8° тепла. По місту Львову: хмарно з проясненнями, без опадів. Вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вдень 5-7° тепла.

Фото: ЛОДА

У департаменті цивільного захисту Львівської ОДА радять львів'янам у зимовий період одягатися тепліше та не знаходитися довго на вулиці, щоб не отримати обмороження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові на "Барабашово" Пекельне полум'я знищило пуховиків і джинсів на мільйони

Як повідомляв портал "Знай.uа", школу під Тернополем окупували дружки Дракули

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що закарпатця знайшли мертвим у полі, поруч бігали вівці