На Львівщині розшукують безвісти зниклого неповнолітнього хлопчика в балаклаві.

Читайте Знай в Google News!
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Володимир Садовий.
Так, стало відомо, що встановлюється місце знаходження неповнолітнього Павлюк Максима Романовича, 2005 року народження. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо, телефон хлопця відімкнений.

Зник неповнолітній Павлюк Максим Романович

На вигляд хлопцеві 12-13 років, його ріст - приблизно 150 см. На момент зникнення був одягнений у чорну балаклаву, синю куртку з капюшоном, на капюшоні світло коричневе хутро, сірі вельветові штани, кросівки синього кольору, рюкзак сірого кольору з червоною вставкою.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомите про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону 0989606338. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області, зникла дев'ятирічна дитина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними.