Український телеведучий, актор та письменник Антін Мухарський одружився. Обраницею
52-річного артиста стала мистецтвознавчиня.
Читайте Знай в Google News!
Нова дружина Антіна Мухарського Єлизавета Бельська, з якою він разом вже впродовж шести років,
молодша від нього на 20 років. Закохані познайомилася ще у 2011 році, коли Антін перебував у шлюбі зі Сніжаною Єгоровою, однак зустрічатися почали лише у 2014 році.
У програмі "Зірковий шлях" артист зізнався, що саме Єлизавета допомогла йому впоратися з депресією після скандального розлучення з колишньою дружиною. Мухарський розповів, що вони з Єлизаветою кілька років тому повінчалися в Україні, а от розписалися в Туреччині цього року.

facebook.com/AntinMykharskyi

"Насправді наш шлюб укладався на небесах. Тому що ми перше, що зробили — обвінчались. А тільки в цьому році офіційно стали чоловіком і дружиною", - зауважив артист.

За словами музиканта подружжя не планує дітей, а хоче присвятити життя подорожам, гастролям та одне одному

"Щастя є! Кохана, комин, і шаблі... І кролик в білому вині. Дякую за привітання, рідні, друзі! Я щасливий що ви у мене є!!! життя прекрасне!", - написав артист на своїй сторінці у соціальній мережі інстаграм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, попи пояснили обшуки у Мухарського після затримання підозрюваних по вбивству Шеремета.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Мухарський різко висловився про жителів "ЛДНР" і закликав захистити Донбас стіною.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня скандаліста-Мухарського натякнула на весілля одним фото.