На Львівщині молода дівчина випала з вікна, а мама звинуватила правоохоронців.

Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Стрий, 27-річна дівчина випала з вікна 5-го поверху. Коли жінка прийшла до тями, почала стверджувати матері, що її катували, а потім зґвалтували і викинули у вікно місцеві поліцейські, передає ІCTV.

Скріншот

Серед прізвищ, які назвала потерпіла – начальник місцевого карного розшуку. Слова доньки переповіла мати потерпілої Світлана Філіпович.

"Мамо мене ґвалтували, тримали в підвалі, потім в гаражі, а потім піднялися на 5-й поверх і вони мене скинули” – розповіла матір 27-річної постраждалої Марії, Світлана Філіпович.

Скріншот

Жінка стверджує, що після того, як її доньку зґвалтували правоохоронці викинули її з вінка. Нібито таким чином намагалися позбутися слідів та думали, що дівчина не виживе.
27-річна Марія Кльоф жила в Стрию майже рік. Винаймала квартиру у місцевої мешканки з умовою, що доглядатиме за її стареньким батьком, який проживає в тій же квартирі. В той день чоловік був у тій же квартирі. Його матір Марії також вказала, як очевидця начебто зґвалтування поліцейськими. Любомир Андрійович дуже здивований такими словами, адже на момент падіння у квартирі був лише він та Марія.

"Я тут був, а вона у тій хаті (ред. – кухні). Вона сама була. І плакала і плакала. Саша та й Саша. А що за Саша … його знає. Я тільки почув на вулиці крики “вона ще жива”" – розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот

Матір Марії перебуваючи у лікарні заборонила спілкуватись із донькою. Натомість сама назвала прізвища та імена правоохоронців, які начеб то вчинили це з її дочкою. Після звинувачень Світлани Філіпович у поліції почали розслідування цієї справи.
Крапки над “і” розставив запис виклику того самого Олександра, кращого друга Марії. Він на власні очі бачив падіння, однак спілкуватись із журналістами відмовляється.

“ Дівчина посварилася зі своїм другом далекобійником Олександром, а вже ввечері зателефонувала, і сказала, що хоче вистрибнути із вікна. Коли чоловік примчав до неї, дівчина уже сиділа на підвіконні. Зі слів Олександра, намагалась зайти назад, але не втрималась і зірвалась додолу.” – підтверджує і керівник Стрийського відділу поліції Микола Луговий.

Скріншот

Варто зазначити, що про призначення експертизи у зґвалтуванні матір дівчини попросила чомусь аж через 10 днів після того, що сталося. Зараз справу розслідує Державне бюро розслідувань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Golf на швидкості врізався в акумулятор електро-тягача Scania, відео. Батареї є унікальною проблемою, оскільки ви дійсно не хочете, щоб вони розірвалися під час аварії.

Як повідомляв "Знай.uа" , некерований автокран налетів на маршрутку, люди ахнули: "Дах зносить!"

"Знай.uа" писав, у Києві легковик зробив "сальто" і приземлилась на дах: дуже страшно.