З приходом зими на вулиці з кожним днем стає все холодніше, а це означає що ми почнемо проводити більше часу вдома за переглядом улюблених фільмів та чашкою гарячого чаю. Ну і звичайно ж ці посиденьки не зможуть обійтися без смаколиків.

Фото: prostirecepty

У такому випадку пропонуємо вам приготувати ароматний сирник на темному тісті. Це тісто завжди виходить дуже смачне, м'яке і ніжне та з шоколадним смаком.

Нам знадобиться:
  • 1 скл. борошна
  • 80 г масла
  • 1 ч.л. порошку до печива
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. какао
  • 1 яйце
  • 1 кг сиру
Спосіб приготування:
М'яке масло змішати з просіяним борошном, додати решту інгредієнтів та замісити тісто, воно повинно бути м'яке і не липнути до рук.

Фото: prostirecepty

Розділяємо тісто на 2 частини. Приблизно 2/3 потрібно розподілити у тортівниці тонким шаром , а решту пощипати зверху на сир.


Випікаємо при температурі 180 градусів у попередньо розігрітій духовці протягом 1 год і 10 хв.

Фото: prostirecepty


Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.