На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє Самбірський відділ поліції ГУНП у Львівській області у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що самбірський ВП ГУНП у Львівській області розшукує безвісти зниклого Валь Андрія Богдановича 1984 року народження. Відомо, що житель села Воютичі, Самбірського району 26 листопада вийшов з дому та не повернувся.

Фото: Самбірський відділ поліції

Зазначається, що чоловік має психічні розлади та неодноразово вже зникав. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. На момент зникнення чоловік був одягнений у коричневу куртку, синю шапку, темно сині штани та чорні галоші.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомите про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону 0969027708. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області, зникла дев'ятирічна дитина.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще