На Львівщині проста українська родина вже понад два роки вирощує у теплицях екзотичні фрукти, серед яких лайми і лимони.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє ТСН.
На Львівщині у вегетарію родина Трушів вже два роки вирощує екзотичні фрукти. Ароматні лимони тут сягають пів кілограма, та й лайми не відстають.

Скріншот

Зараз родина займається цим заради саджанців та озеленення, плоди – приємний бонус. Іноді ці бонуси можуть бути дуже великими. На одному дереві лимона у родини може одночасно бути і цвіт, і крихітні плоди, і вже великі фрукти.
"Словом, революція. Вони плодоносять і цвітуть до 7 разів на рік. Це неймовірно, але це є факт, вони що півтора, що два місяці цвітуть", – каже фермер Андрій Труш.
Щоби виростити свій лимон, як запевняють фермери, не обов’язково мати теплицю. Цитрус не дуже вибагливий, ростиме і плодоноситиме навіть при +6 градусів. Головне рослину вчасно поливати, дати достатньо світла та періодично її підживлювати.

Скріншот

Водночас на ринку лимонів усюди багато. Продавці кажуть, що це ідеальний продукт для продажу, бо купують увесь рік. Ціна на лимони різна – від 29 гривень за кілограм потовчених до 75 за красиві та соковиті з країн Середземномор’я.
Обирати хороші лимони потрібно саме за запахом. М’якоть лимонів багата органічними кислотами. У лимонах містяться вітаміни: тіамін (вітамін В1), рибофлавін (В2), аскорбінова кислота (сітамін С), рутин (Вітамін Р), а також флавоноїди, похідні кумарину (застосовується як антикоагулянт), гесперидин (сприяє зміцненню стінок судин), еріоцітрін й ерідіктіол (сприяють зменшенню накопичення жиру).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сім'я зробила диво для сироти з синдромом Дауна

Як повідомляв портал "Знай.uа", двох малюків виривають з люблячої сім'ї заради біологічного батька

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що молода пара усиновили двох дітей і показала, яким має бути щастя