Маленькій львів’янці Христині всього три роки, а вона вже разом із батьками знімає відеоролики та дає поради у соціальних мережах, як не помилятися, коли говориш українською.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє портал "Діло".
Так, у Львові трирічна дівчинка стала справжньою тренеркою з української мови. У своїх відеороликах вона дає поради, як правильно говорити українською мовою.

У Львові трирічна дівчинка стала тренеркою з української мови

Мама Христі змалечку доньку навчає не лише мовним нормам, але й тому, аби Христя ці знання передавала іншим. Тому вона дивувалася, чуючи у садочку, що речі потрібно залишати у «шкафчику». «Що таке шкафчик, чому не закупили шафки?» Пізніше дівчинка почала давати мовні поради близьким. Так і виникло бажання рухатися далі і поширювати знання не лише серед тих, хто постійно поряд.

Разом із батьками Христя започаткувала власну сторінку в Instagram, де тренерка Христина Малина дає майстер-класи з української. Але на майстер-класах в Instagram дівчинка не хоче зупинятися, вона планує запуск повноцінної відеопрограми для вивчення української. У 10 випусках Христя навчатиме свого друзяку Бомка правильних назв речей, що оточують сучасну дитину.

Для того, аби втілити у життя ідею відеопрограми, Христя, як справжня блогерка, потребує команди та ресурсів. Команда є, а накопичення ресурсів — у процесі. Кілька місяців тому було розпочато збір коштів для запуску відеопрограми «Христя і Бомко». Дівчинці вдалося вже зібрати 78 000 гривень, залишається ще 38 днів, аби зібрати 12 000 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що харків'янин посадив крихту-Левеня в свій автомобіль, городяни не оцінили

Як повідомляв портал "Знай.uа", прикарпатців закликали не будити маленьких " друзів Дракули"

Також, "Знай.uа" писав, що село під Запоріжжям опинилося на карантині через метелика