Відома українська телеведуча та учасниця шоу "Танці з зірками" Людмила Барбір 30 листопада відсвяткувала свій день народження.

Читайте Знай в Google News!

Ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір на своїй сторінці в Іnstagram поділилася враженнями від святкування свого 38-річчя. Також зірка оприлюднила відео на якому вона серед квітів та подарунків дякує всім тим хто вітав її з Днем народження.

Людмила Барбір, фото: instagram

"Люблю, коли День народження розтягується на кілька днів. Я продовжую отримувати вітання й несподівані дарунки, але ви мені подарували найцінніше - крила і натхнення! Дякую вам всім за ваші щирі слова!", - написала вона в описі до відео.

Людмила Барбір, фото: instagram

Телеведуча розповіла, що у кадр вмістилися не всі її квіти, адже ще багато з них стоять у її гримерці. Барбір зізналася, що привітання її настільки розчулили, що важко було вести ефір. Ведуча "Сніданку з 1+1" ледь стримувала емоції, розповідаючи про свої враження.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще