У Львові дворічна дівчинка випала з вікна четвертого поверху.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє інформаційний портал "ZAXID.NET".
Так, стало відомо, що у неділю, 29 листопада, до львівської міської дитячої лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, привезли дворічну дівчинку. Маленька крихітка випала з вікна четвертого поверху багатоповерхівки у Львові. Лікарі діагностували у неї перелом ключиці, лопатки, щелепи, ушкодження язика.

Швидка допомога, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Швидка допомога, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

За словами лікарів, хтось з дорослих забув зачинити вікно, дівчинка вилізла на підвіконня і впала вниз з четвертого поверху. На щастя, дитина впала на газон, тому не отримала важких трав.
«У дворічної пацієнтки діагностували перелом ключиці, лопатки, щелепи і рану на язику. Рану зашили. Переломи були без зміщень. На щастя, дитина впала на газон, а не на асфальт чи бетон, тож обійшлося без важких травм», – каже заступник головного лікаря лікарні Федір Осим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікар-інфекціоніст розкрила правду про пандемію і захопила мужністю

Як повідомляв портал "Знай.uа", Степанов пояснив гостру необхідність локдауну на 3 тижні

Також, "Знай.uа" писав, що провідна інфекціоністка Голубовська не вбереглася від хвороби

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще