30 листопада на проспекті Чорновола у Львові біля магазину “Ашан” позрізали ялинки. Як з’ясувалося, до інциденту причетна компанія-забудовник “Авалон”, яку пов’язують із колишнім депутатом Львівської міськради, а тепер – Львівської обласної ради Григорієм Козловським.
Читайте Знай в Google News!
Про зрізані ялинки повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач. Він зазначив, що 6 ялинок знищила компанія “Авалон”. З його слів, місто вимагатиме від забудовника озеленення всього мікрорайону та облаштування скверу у мікрорайоні проспект Чорновола – Хімічна – Замарстинівська – Реміснича, передає 032.ua.

Компанія Козловського зрізала 6 ялинок на проспекті Чорновола

Любомир Зубач додав, що у Львові створили робочу групу щодо цього питання, куди увійшли представники ініціативної групи мешканців, юристи компанії-забудовника та Департаменту містобудування.

Компанія Козловського зрізала 6 ялинок на проспекті Чорновола

"Забудовник на днях підписав меморандум із двома ОСББ, в якому фактично дається згода на зрізку цих ялин. Але міська рада все одно наполягала, щоб не рухати дерев. Тому що текст меморандуму не був проговорений на робочій групі і нам було невідомо – це позиція лише адміністрації ОСББ, чи широкого загалу громади цих будинків.
Але компанія “Авалон” вирішила по-іншому. Тому вважаємо дії компанії «Авалон» щонайменше неправильними і недоброчесними. Оскільки згоди на зрізку дерев міська рада не давала, будемо ставити питання про відповідальність згідно із законом. Також тепер вимагатимемо ще більшої компенсації від забудовника. Звісно, у плані озеленення", – наголосив Любомир Зубач.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план