На Львівщині вже десять днів шукають безвісти зниклу 35-річну жінку, яка вийшла з дому та не повернулася.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомили у Дрогобицькому відділі поліції.
Так, стало відомо, що на Львівщині розшукується безвісти зникла 35-річна мешканка Дрогобицького району. Останній раз жінка виходила на зв’язок 20 листопада. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо.

Фото Національної поліції Львівщини

На момент зникнення жінка була одягнена у пальто чорного кольору, лосини чорного кольору, чорні осінні черевики. Особливі прикмети: на лівій гомілці має шрам.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю жінку чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальні лінію 102, або за номером телефону 067 67 350 54. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області, зникла дев'ятирічна дитина.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик.