7-річний Сіріо Персічетті має церебральний параліч, який впливає на рух рук і ніг, а його рот постійно паралізований. Та хвороба не завадила хлопчику стати справжньою зіркою соціальних мереж.

Читайте Знай в Google News!


Маленький хлопчик не може самостійно їсти та говорити. Але маленький Сіріо щодня у своїх соціальних мережах доводить, що інвалідність може перетворитися на натхнення для інших.


Хлопчик народився недоношеним та був на межі життя та смерті вже за 8 днів після народження. Сіріо має тетраплегію та церебральний параліч, який впливає на рухи ніг та рук.

Скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Рот хлопчика постійно паралізований, це заважає йому правильно формувати слова та ковтати. Хлопчик дуже здивував лікарів, коли кілька років тому навчився самостійно ходити. Лікарі говорили, що він ніколи не зміг би цього робити.

Скріншот


Наразі маленький Сіріо інфлюєнсер у соціальних мережах. Мама хлопчика створила його акаунт та ділиться там різноманітними відео про повсякденне життя Сіріо.

Щодня він демонструє тисячам фоловерів, як долає різноманітні невдачі та негаразди. Таким чином мама хлопчика хотіла зламати стереотип, що наявність інвалідності не означає закінчення розваг для дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.