У Львівській лікарні через нестачу грошей помер 13-річний Вадим Прудивус з Нового Роздолу.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомила волонтерка Наталка Заставна.
Так, стало відомо, що в одній із лікарень Львова помер 13-річний хлопчик у якого діагностували дилятаційну кардіоміопатію. Він пережив три зупинки серця та очікував на трансплантацію серця. Поки органу не було – дитині потрібен був імплант, на який рідні збирали гроші. Для лікування хлопчика потрібно було 145 тис. доларів, проте Вадим помер так і не дочекавшись на порятунок.

Помер 13-річний Вадим Прудивус з Нового Роздолу, у якого діагностували серйозну хворобу

“Ми не встигли. Не стало сьогодні нашого Вадимка, нашого сонечка. Тепер ми маємо ще одного янгола. Невимовне горе. Вибач, що не змогли… Щиро дякуємо кожному, хто допомагав нам, ми не встигли… На жаль, ціна дитячого життя вимірюється нереальними сумами. В нашому випадку ціна склала 70 000 доларів з 145 000. Без повної суми нам відмовили у допомозі”, – написала Наталка Заставна.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчина-коп викрила шкуродера просто на вулиці, знущався перед дитиною: "Лупив ногою в живіт"

Як повідомляв "Знай.ua", лікарю в українському дитбудинку може зійти з рук збочення 5-річних сиріт: "Чіпав і показував"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знай.ua писав, сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"