На Львівщині розшукують чоловіка, який вийшов з дому 18 листопада і більше не повернувся.

Безслідно зник житель села Блищиводи Жовківського району Львівської області Грушевський Володимир Михайлович 1967 року народження. Про зникнення чоловіка розповіли у Жовківському ВП ГУНП Львівщини.

Чоловік вийшов з дому 18 листопада і до цього дня не повернувся. Зв'язок з ним відсутній, тому рідні звернулися до правоохоронців.

Прикмети-чоловік має післяопераційний шрам на шиї з правого боку. У день зникнення був одягнений в чорну куртку, синю олімпійку, штани темного кольору і черевики.

Правоохоронці попросили всіх, хто бачив зниклого Грушевського Володимира або знає, де він знаходиться, надати інформацію на гарячу лінію 102.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині зник чоловік із зачіскою з 90-х і шрамом на підборідді. Він вийшов з дому 20 листопада і більше не повернувся. Рідні просять допомогти знайти його. Прикмети зниклого-зріст 170-175 см, худорлявої статури. Особливі прикмети-шрам на підборідді 2-3 см і кульгавість на ліву ногу.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині розшукується жінка з каштановим волоссям та психічними захворюваннями. 8 листопада вона зібрала речі і вирушила в обласний центр, тому вона не повернулася. Прикмети-зріст 160-165 см, середньої статури, волосся довге каштанового кольору. У жінки були діагностовані психічні розлади.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі у притулку благодійного фонду "Карітас" живе жінка без пам'яті. Вона знає, що живе в Тернополі, а більше нічого про себе не може сказати. Співробітники фонду просять допомогти знайти родичів жінки і повернути її додому.