Всі ми любимо смачно поїсти. Ароматні та смачні страви одразу ж підіймають настрій. А, особливу увагу в нашій країні господині приділяють духм'яній випічці.

Насправді випічки існує просто неймовірна кількість: солодка й солона, на дріжджовому тісті чи листковому. І це насправді ідеальний простір для фантазії господині, адже начинку можна зробити неповторною та особливою.
Для тих хто не надто любить експерименти, пропонуємо вашій увазі неймовірно смачний рецепт завитків з сиром та беконом.

Завитки з беконом та сиром

Інгредієнти:
1 пачка листкового тіста ;
бекон - 5 шматочків, нарізаних смужками в 1 сантиметр;
вершковий сир;
сир чедр - 75 грамів;
1 цибулина;
петрушки;
1 яйце.
Спосіб приготування:
Попередньо розігрійте духовку до 180С. Застеліть деко папером для випічки. Розкачайте листкове тісто і викладіть по всій поверхні вершковий сир. Посипте рівномірно чеддером, цибулею, беконом, петрушкою і приправте сіллю і перцем.
Потім згорніть один кінець та зробіть рулетик. За допомогою гострого ножа розріжте його та покладіть на деко. Змажте яєчним жовтком Випікайте приблизно 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат.