В Україні кілька тижнів тому ввели карантин вихідного дня. У цей період опинилися зариті всі торговельні центри та крамниці, окрім продуктових магазинів.
Читайте Знай в Google News!
Проте, цими вихідними у Львові до ТРЦ King Cross Leopolis вишикувалась довга черга. Про це у Фейсбуці повідомили Наші гроші. Львів. Як відомо, черга до торгового центру виникла через обмеження “карантину вихідного дня”.

"Як працює локдаун вихідного дня", - сказано у підписі під опублікованим фото.
Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під оприлюдненим фото.
"Дистанція збережена, що не так?", "Кінцева аж на Катерині стоїть", "Так, з цікавості; скільки маленькі українці проживуть: без роботи і відповідно без зарплати; знаходячись вдома і не виходячи на вулицю, але справно сплачують комунальні послуги...", "А кажуть, що українці збідніли і не мають грошей, що субсидії їм треба дати і виписати допомогу кожному особисто. Черги у торгові центри у вихідні і чорні п'ятниці - як індикатор того, що це все дурня", "Ну що зробиш з нашим дурнуватим народом, а потім кричать влада винна", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.