На Львівщині невідомі вандали познущалися над надгробними пам’ятниками та могилами померлих. Місцеві жителі шукають очевидців цієї події.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомили у місцевій спільноті "Кунин online".
Так, стало відомо, що у селі Кунин Жовківського району на Львівщині вчинили акт вандалізму. В ночі з суботи на неділю вандали познущалися над надгробними пам’ятниками та могилами померлих”,

Фото: Кунин online

“Звертаюся до всіх небайдужих громадян, свідків, очевидців – якщо ви володієте будь-якою інформацією про можливих учасників злочину, чи бачили підозрілих осіб, чи знаєте якісь інші обставини – прошу повідомити (анонімність буде збережено) за телефонами: 0673908307, 0679053043 або 102”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Кунин online

Наразі за даним фактом Жовківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці продовжують пошуки та злочинців. Ведеться слідство.

Фото: Кунин online

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Тернополя Сергій Надал побував на відкритті пішохідного мосту у Тернополі та розповів, як розвивається місто.

Як повідомляв портал Знай.uа, у центрі Тернополя почали руйнувати покинуту будівлю.

Також Знай.uа писав, що у Тернополі малолітні вандали розмалювали меморіальну дошку, встановлену на честь загиблого на Донбасі медика-героя Володимира Вовка.