Українка майже 13 років була на заробітках в Італії. А за цей час її єдина донька виросла і тепер вважає її поганою матір'ю, хоча українка працювала, аби забезпечити їй гідне життя.

Коли українка розлучилася з чоловіком їй було всього 35 років. І тоді вона з десятирічною донькою залишилася сама без жодної допомоги. Багато її знайомих працювали в Італії, тому аби заробити на гідне життя для доньки українка вирішила їхати на заробітки.

Заробітчани, скріншот YouTube
Заробітчани, скріншот YouTube

"Зараз я повернулася, мені 50 років, загалом я була на заробітках 13 років. Моя дочка, яка виросла за цей час, вважає мене поганою матір’ю! У неї купа претензій і образ…

Але ж я не залишила її напризволяще – я відвезла її до своєї мами в село. Своє дитинство і юність донька провела з люблячою бабусею, доброї душі людиною. Бабусю Юля дуже любила, але все одно вона вважає, що це нерівноцінна заміна", - бідкається жінка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На жаль мами української заробітчанки не стало минулого року, тому жінка змушена була терміново повертатися додому. У той момент її донька уже закінчила університет та влаштувалася на роботу. А за зароблені в Італії гроші українка придбала для доньки трикімнатну квартиру у самому центрі міста.

Заробітчани, фото: Getty Images
Заробітчани, фото: Getty Images

Але, жінка була збила з пантелику, бо наразі донька зовсім не сприймає свою маму.

" Каже, що я зрадила її, кинула напризволяще, тому я для неї не мама. Якби я не старалася, розтопити лід на душі у доньки мені не вдається. Я постійно була на зв’язку! Дзвонила кілька разів на тиждень. Гроші вам висилала в міру можливості. Донька просто не жила в глибокій провінції і не розуміє, як мені тоді було одній, без чоловіка. Їй невтямки, що в нашому містечку не було чого ловити абсолютно. ", - говорить вона.

Жінка розповідає, що все зароблене вона відправляла донці та мамі, аби вони жили та ні в чому собі не відмовляли А їй довелося суттєво економити аби забезпечити для неї гідне життя.

"Не знаю, як знайти спільну мову з дорослою донькою. Вона зі мною майже не розмовляє, її позиція – ти мене кинула, ти мені не мати, я тобі нічим не зобов’язана! Її послухати, так гірше мене матері і не було в природі", - говорить українка.

Нещодавно у жінки почало налагоджуватися особисте життя. Вона познайомилася з вдівцем Василем, який також має дорослих дітей. Проте донька проти маминого щастя, говорить, якщо вони почнуть жити разом, то вона відмовиться від своєї матері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, День вишиванки: святкування та привітання у віршах.

Як повідомляв Знай.uа, замість безвізу-без виїзду! Чому влада не хоче випускати заробітчан і до чого це може призвести.

Знай.uа писав, заробітчани попрощалися з Польщею і махнули в Чехію, чим переманили українців.