У Львові прощаються із відомим лікарем, який став черговою жертвою коронавірусу.

Про це стало відомо 28 листопада з повідомлення на сторінці у соціальній мережі Facebook очільниці Львівського лабораторного центру МОЗ Наталії Іванченко-Тімко.

"На 85-му році життя відійшов у вічність Виноградов Олег Михайлович - викладач, дослідник, лікар-статистик, батько, дідусь, свекор. Вічна Вам пам’ять...», - написала вона.

«Для тих, хто не вірить у коронавірус - він теж не вірив. Спочатку…", - додала медик.

«10 листопада він мені ввечері зателефонував, був, як завжди, веселий, розповів анекдот, а вранці у нього стався інсульт. Через тиждень вийшов з коми і пішов на поправку, і ось ковід... Велике спасибі всім за ваші добрі слова і пам'ять про батька. Нехай земля йому буде пухом...», - поділився у соцмережах син померлого.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У коментарях львів’яни висловлюють щирі співчуття родині померлого.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

"Коли політиків сприймають як нечесних чи ненадійних, це посилює стрес, пов’язаний з катастрофою або пандемією", – каже Стівен Тейлор.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.