Стало відомо про те, що для Львова вже знайшли головну ялинку, але, найімовірніше, її ставити не збираються. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що новорічну ялинку для Львова обрали у Дрогобицькому лісництві. Її вартість становить приблизно шість тисяч гривень.

Комунальне підприємство "Зелений Львів" вже склало договір, щоб придбати її, однак, примітно, що гроші виплачувати не поспішають. У місті донині не можуть визначитися, ставити новорічне дерево, або ж ні.

Ялинка у Львові, фото: Facebook
Ялинка у Львові, фото: Facebook

У селі Опака, що в Дрогибицькому районі міста, є ялинка висотою приблизно в 18 метрів. Вже складено договір, і якщо влада вирішить все таки ставити ялинку, той Вона є. Вартість її становить шість тисяч гривень, і тепер залишається дочекатися вказівки замовника.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Традиційно, у Львові головну ялинку запалюють 19 грудня, у День святого Миколая. Роблять це і в інших містах України, включаючи Київ. Але, в цьому році, невідомо чи будуть ставити новорічне дерево у Львові, так як через пандемію коронавірусу, святкування можуть скасувати.

У міській раді, до слова, задумалися над покупкою штучної ялинки, яка прослужить 10 років. Її вартість приблизно півтора мільйона гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Як повідомляв портал "Знай.иа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай.иа" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план