У Львові нарешті випав перший сніг. Про це повідомляє видання «Depo.Львів», публікуючи відповідне відео.

Як зазначається, перші сніжинки на Львівщині було зафіксовано вже давно, проте це були осади у горах. На місто ж сніг опустився лише у п’ятницю ввечері, 27 листопада.

Містяни неабияк зраділи першому диханню зими, і активно діляться враженнями та радістю в соцмережах. Після минулої зими, яка виявилася практично безсніжною, українці з надією очікують снігових заметів та морозцю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Додамо, що решта України вже давно зустріла і перший, і другий сніг: наприклад, від початку цього місяця активно сніжило на Харківщині, Сумщині, Київщині.

Наразі львів’ян попереджають, що через легкий сніжок на вулицях міста стало слизько, тож водіям та пішоходам варто бути уважними та обережними.

Нагадавши, Знай писав, що у вівторок, 17 листопада, по всій території України погода вразила різноманітністю. На заході країни буде ще тепло, стовпчики термометрів досягнуть аномальних +10 градусів. У той же час Північ, Схід і Центр України остудять перші морози. Заморозки обіцяють не тільки на грунті, але і в повітрі.

Також Знай повідомляв, що в п'ятницю, 13 листопада, по всій Україні була переважно суха і сонячна погода. Середня температура повітря склала близько + 6 + 8 градусів. На думку синоптиків на значній частині території України буде без опадів. На півдні та Закарпатті стовпчики термометрів показуватимуть до +10 градусів.

Нещодавно Знай передавав, що 3 листопада, на території України прогнозується місцями дощова, але все ж сонячна погода. В середньому температура повітря буде комфортною.