Жертвами смертельної ДТП, яка сталася в четвер, 26 листопада, в Березнівському районі Рівненської області, стала дружина священика і його діти.

Про це повідомив на Facebook-сторінці близький знайомий сім'ї.

Варто нагадати, що в четвер, 26 листопада вдень на автодорозі "Рівне-Городище-Старокостянтинів" на Моквинському перехресті зіткнулися вантажівка і автомобіль ВАЗ. Аварія забрала життя матері з дитиною, ще двоє дітей отримали травми.


"Сталося горе в родині знайомого о. Григорія з с. Новий Моквин... Матінка з трьома дітьми їхала в Рівне і на Моквинському повороті їх збила фура, матінка і середній син померли, старший і найменший в реанімації", - сказано в повідомленні.


На даний момент правоохоронці встановлюють всі причини і обставини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Golf на швидкості врізався в акумулятор електро-тягача Scania, відео. Батареї є унікальною проблемою, оскільки ви дійсно не хочете, щоб вони розірвалися під час аварії.

Як повідомляв "Знай.uа" , некерований автокран налетів на маршрутку, люди ахнули: "Дах зносить!"

"Знай.uа" писав, у Києві легковик зробив "сальто" і приземлився на дах: дуже моторошно