Українці прощаються з загиблим під час виконання службових обов’язків на Сході військовим Юрієм Попенком.

Про це повідомляє Дубенська РДА на сторінці у facebook.

Так, стало відомо, що життя військового Юрія Попенка з позивним “Борода” обірвалося 20 листопада у м. Сєвєродонецьк. Молодий вояка загинув під час виконання службових обов’язків.

Фото: Дубенська РДА


Військовослужбовець з перших років війни на Донбасі розпочав свою службу в одному з добровольчих батальйонів, а згодом перейшов на контрактну службу у в/ч А1246 (дорожньо-комендантський батальйон).

Фото: Дубенська РДА


У героя залишилась наречена в селі Листвин на Дубенщині, з якою він планував одружитися після ротації. Провести героя в останню дорогу приїхали рідні, друзі та небайдужі українці. Молодого вояку поховали в місті Рівне, де мешкає його матір.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши пророчі слова загиблого 22-річного "кіборга" на Донбасі: "Мамо, я вас ніколи не залишу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Амазонка із Закарпаття кинула двох дітей заради "броника" і автомата: "Хто, якщо не ми?"

Також портал Знай.uа писав, що після того як ворожий снайпер на Донбасі поранив українського воїна, українські військові не стали стріляти у відповідь.