На Львівщині чоловік у нетверезому стані зателефонував до поліції та повідомив, що убив свого сусіда.

Читайте Знай в Google News!

Про це у фейсбуці повідомила пресслужба поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що у середу, 25 листопада, 27-річний п'яний чоловік зателефонував до поліції й розповів, що він вбив свого сусіда. Тіло чоловіка, "вбивця" буцімто викинув під мостом у селі.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області


Правоохоронці так і не змогли знайти тіло, бо "мертвий" сусід був цілий і неушкоджений у своєму будинку. Тепер п'яний жартівник повинен заплатити штраф за неправдивий виклик спецслужб.

Правоохоронці склали адмінпротокол на чоловіка, який зателефонував до поліції, за неправдивий виклик спецслужб. Санкція статті передбачає покарання – штраф від 51 до 119 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що молодая мати задушивши свого малий дітей, після чого пішла пити. Інцидент стався в Росії. В одній з московських квартир виявили тіла двох дітей зі слідами удушення.

Також Знай писав, що в Києві виявили труп жінки зі слідами насильницької смерті. Експерти зробили попередній висновок після огляду тіла. Вони вважають, що її вбили.

Нещодавно Знай передавав, що в центрі Івано-Франківська виявили тіло людини.