Суд звільнив від покарання водія, який збив 4 людей на тротуарі у селі Лішня, що під Дрогобичем.

Про це повідомляє інформацій портал "Zaxid.net".

Так, стало відомо, що дрогобицький міськрайонний суд Львівщини визнав винним, але звільнив від відбування покарання водія, який збив сім’ю з 7-річною дитиною на тротуарі у селі Лішня. Варто нагадати, що у результаті цієї аварії загинула 57-річна жінка.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Ця аварія сталася у лютому 2020 року, близько о 20:20 автомобіль Opel Omega збив чотирьох людей на тротуарі. За даними поліції, за кермом авто був 25-річний уродженець Дрогобича. Унаслідок аварії 57-річна жінка померла на місці події. Серед постраждалих також її 58-річний чоловік, 33-річний син та 7-річний внук.

Під час судового засідання водій пояснив, що втратив керованість автомобілем через слизьку дорогу. Свою провину визнав повністю та заявив, що відшкодував потерпілим завдану шкоду.

Дослідивши матеріали справи, суддя Андрій Хомик спершу призначив водію 4 роки тюрми, однак звільнив його від відбування покарання з умовним терміном у 2 роки. Протягом цього часу винуватець ДТП має періодично з’являтись до уповноваженого органу з питань пробації. При цьому водія не позбавили права керувати транспортними засобами.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік зробив стрибок з вікна висотки і вижив. Особистість потерпілого і його мотиви поки не відомі.

Також Знай писав, що в кінці минулого тижня майже 30 автомобілів потрапили в наліт на шосе Interstate 94 в Монтічелло, штат Міннесота, і кадри, зняті з місця події, показують, наскільки значним був інцидент.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в ніч на 18 листопада в ДТП автомобіль таксі розірвало на частини.