У львівських судах закінчилися гроші на поштові марки, аби відправляти повістки учасникам засідань.

Читайте Знай в Google News!

Про нестачу фінансів повідомили усі суди Львова, окрім Шевченківського.

Так, стало відомо, що від початку тижня львівські суди не відправляють повісток на засідання, тому що у них закінчилися гроші на поштові марки. Варто зазначити, що Личаківський та Сихівський районні суди останні листи з повістками відправили ще у п’ятницю, 20 листопада.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Аби не паралізувати роботу суду, повістки на засідання тепер відправляють через SMS-повідомлення або на електронну пошту. Щоб повідомити про час і дату судового засідання працівники суду дзвонять учасникам процесу на мобільні телефони. Щоб суд продовжував працювати його працівники витрачають власні гроші на дзвінки та SMS-повідомлення

У судах закінчилося фінансування саме на поштові марки, конвертами вони забезпечені повністю. В місяць на марки у судах витрачається близько 100-120 тис. грн. У судах не знають, коли їм надійдуть гроші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що за результатами екзитполів у другому турі виборів мера Львова, які відбулись у неділю, 22 листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова