Львів'яни скаржаться на споруди, які заважають пішоходам та велосипедистам. Ці споруди у буквальному сенсі "крадуть" у пішоходів тротуари та заважають вільному пересуванню.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у зверненні на "Гарячу лінію міста Львова" у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що львів'яни скаржаться на споруди, які розташовані на вулиці Городоцькій. За словами місцевих жителів вони заважають вільному пересуванню, особливо у години пік.

Фото: Гаряча лінія міста Львова


«Який зміст і раціональність даної споруди, що займає трохи більше половини тротуару на Городоцькій, 60. Давно вже зробили. Не зрозуміло, як на таке дали погодження (якщо воно є). В години пікового пішого трафіку за частої присутності велосипедистів, роблять дану ділянку дуже не зручною для пересування», – зазначається у тексті звернення Павла Шестопалова на «Гарячу лінію міста Львова».

Фото: Гаряча лінія міста Львова

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Львів'яни сподіваються, що міська влада відреагує на це, та незабаром ці споруди приберуть з львівських тротуарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що за результатами екзитполів у другому турі виборів мера Львова, які відбулись у неділю, 22 листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова