Зупинилося серце сержанта Служби судової охорони у Львівській області Михайла Гурського.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється на сторінці Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що передчасно пішов з життя сержант Служби судової охорони у Львівській області Михайло Гурський.

Михайло Гурський

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч. Сьогодні, у цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо усю Вашу родину, молимося за упокій його душі.

Нехай світла пам’ять, добрий спомин про Михайла назавжди залишиться в серцях рідних, близьких, колег, усіх, хто його знав, любив та поважав, а Господь подарує йому вічне життя та спокій", - сказано у повідомленні.

Наразі про місце та дату прощання з сержантом Служби судової охорони нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.