На Львівщині унаслідок ДТП загинув відомий дизайнер, засновник Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив Vlad Zvarych у Facebook.

Так, стало відомо, що на Львівщині внаслідок ДТП, яке сталося на трасі Львів-Шегині, загинув львівський дизайнер Петро Нестеренко-Ланько. Петро Нестеренко-Ланько з 2008 по 2014 рік був засновником та куратором львівського тижня моди Lviv Fashion Week. Входив до когорти кращих львівських дизайнерів.

Петро Нестеренко-Ланько/Фото ФБ


Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 23 листопада близько 22.10 на автодорозі «Львів-Шегині» у селі Бартатів Городоцького району.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Нісан», 34-річний львів’янин, на пішохідному переході скоїв наїзд на жителя Львова віком 37 років.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще


За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "швидка" з розгону в'їхала в екскаватор

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром некерований сміттєвоз зніс дитину

Також, "Знай.uа" писав, що моторошна ДТП на Закарпатті забрала життя юного байкера