Популярний український артист і шоумен Дзідзьо після святкування 37 дня народження захотів плову. Тому вирішив приготувати цю страву східної кухні просто о 12 годині ночі.

Читайте Знай в Google News!

Про це артист повідомив на своїй сторінці у Іnstagram.

Так, нещодавно Дзідзьо перетворився на справжнього кухаря та поділився зі своїми фанатами відеорецептом смачного плову. Він показав крок за кроком інгредієнти і спосіб приготування плову.

Дзідзьо, фото: Знай.ua
Дзідзьо, фото: Знай.ua


"Захотілось плову, тай на скору руку собі приготував. Після дванадцятої можна. Запрошую, нмя-ням", - підписав відео Дзідзьо.

Інгредієнти:
м’ясо
рис
цибуля
морква
перець
часник
сіль за смаком
прянощі за смаком
олія

Спосіб приготування:

Готуємо всі продукти для плову. М'ясо нарізаємо шматочками. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву - досить великими смужками.

Плов. instagram dzidzio

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще


У розігрітому Казані злегка обсмажуємо м'ясо на рослинній олії, обсмажуємо майже до готовності, додаємо цибулю. Засипаємо моркву, обсмажуємо. Солимо, додаємо спеції.

Плов. instagram dzidzio


Рис добре промиваємо, засипаємо в казан, перемішуємо і заливаємо окропом, щоб вода покривала рис на 2-2, 5 см.

Якщо в процесі готування виявиться, що води мало, її спокійно можна додати. А ось якщо води буде багато, рис гарантовано перетравиться.

Плов. instagram dzidzio


Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, DZIDZIO показав свою найбільшу любов і це не жінка: "Дає мені крила".

Також портал "Знай.ua" писав, що дружина DZIDZIO співачка Slavia заговорила про ревнощі, замішана Цибульська.