У родини Соболь в ніч з вівторка на середу, 18 листопада, у селі Лімна Турківського району Львівської області згорів будинок у якому вони мешкали.

Читайте Знай в Google News!

Вогонь знищив все: документи, гроші, одяг. Сім’я дивом врятувалась з охопленого полум'ям будинку. Господиня дому, 38-річна Наталія та троє її діток і досі не можуть оговтатись від пережитого, передає "ЛМН".

Скріншот із відео


“Вночі мені дзвонить племінниця, 13-річна Яринка. Кричить у слухавку: “Ми горимо”. То вже було за північ, я дуже надіялась, що то дитині просто щось приснилось. Але, на жаль, ні. Кажу до неї: “Чи всі живі?”. А вона вже від страху не може слова сказати”, – розповіла рідна сестра Наталії Іванна.

Повз охоплений вогнем будинок у цей час проїжджали люди, саме вони й розбудили сім’ю. Коли прокинулась господиня Наталія, дим охопив вже весь будинок. Вогонь розповсюджувався дуже швидко оскільки все в домі було з дерева. Господиня схопила двох дітей, 5 та 13 років і вибігла на вулицю. Вже на вулиці, жінка згадала, що свекруха залишилась у сусідній кімнаті. Кинулася у палаючий будинок рятувати її. Обпекла обличчя, руки, але встигла вивести літню жінку.

Фото: ЛМН

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


“Хотіла взяти ще документи, гроші, але часу не було. Так і опинились посеред ночі на вулиці у тому, що спали. Поки пожежники приїхали, гасити вже практично не було що. Згоріло все. Наталя перечекала ту ніч у сусідів. Зараз перебуває у нашого хворого батька. Але й досі не може пережити той стрес. Як жити далі, просто не розуміє”, – завершує Іванна.

Наразі сім'я займається відновленням документів. На меті передусім відновити навчання дитини у школі, щоб вона мала змогу швидше реабілітуватись. Аби повернутися до нормального життя родині з Львівщини необхідні гроші.

Фото: ЛМН


Номер картки Приватбанку для переказів: 5168 7573 3005 9785 (Іванна Василівна Попик).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що з настанням холодів все частіше розгораються пожежі, так як люди намагаються зігрітися всіма способами. Так у Києві на ринку згоріли магазини. Горів ринок, який знаходиться на вулиці Заболотного, 46-а.

Також Знай писав, що під Кропивницьким під час пожежі загинула ціла сім'я. 18 листопада, стало відомо про пожежу в селі Варварівка, що в Запорізькій області.

Знай передавав, що на Прикарпатті двоє людей загинули у пожежі. 16 листопада близько 18: 00 в селі Саджава Богородачанського району, в житловій кімнаті літньої кухні сталася смертельна пожежа.