Львівський фотограф поділився дивовижними кадрами Львова у різні пори року. Цими кадрами він довів, що столиця Галичини прекрасна за будь-якої погоди.

Відповідними кадрами у соціальній мережі фейсбук поділився фотограф Руслан Литвин.

Фото: Руслан Литвин

Фото: Руслан Литвин


"Сьогодні вже рівно рік, як я кружляю над містом Лева. І ось спробував відібрати найяскравіші моменти з цих польотів. Разом з Mavic 2 Pro зустрів безліч неймовірних світанків та зачаровуючих заходів сонця і також пощастило політати вище хмар ! Далі буде !!!", - написав фотограф під світлинами.

Фото: Руслан Литвин

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: Руслан Литвин


Користувачі мережі підхопили захват фотографа від прекрасного Львова та почали осипали світлини і їх автора компліментами у коментарях під оприлюднили кадрами.

Фото: Руслан Литвин

Фото: Руслан Литвин


"Творчих натхнень вам. Дякую, що радуєте нас новими шедеврами", "Надзвичайно", "Твоя робота відмінна і дуже важлива для Львова! Дякую тобі, що з такою любов'ю твориш історію нашого міста", "Львів атмосферний, Львів дивовижний, Львів незабутній!", "Фоточки, крутяк! Супер!!!", "Напевно, найкращі фотографії Львова", "Надзвичайно..!", "Шедеври", - такі коментарі залишили користувачі мережі під оприлюдненими кадрами.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, на "Запорізькій Січі" відкриють новий інтерактивний майданчик.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.