Луцького терориста Максима Плохого оправили до психіатричної лікарні. Про це розповіли в Telegram-каналі "Perepichka News".

Повідомляється, що згідно з рішенням суду від 16 листопада терориста, який захопив автобус у Луцьку Максима Плохого відправили до психіатричної лікарні у місті Львів.

Читайте Знай в Google News!

Дане рішення було прийнято у зв'язку з результатами попередньої психолого-психіатричної експертизи, яка показала, що у Максима Плохого є порушення психіки і йому необхідно пройти ряд обстежень.

Максим Плохой, фото: Telegram Perepichka News
Максим Плохой, фото: Telegram Perepichka News
Максим поганий, фото: Telegram Perepichka News

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Максип Плохой 15 Листопада опублікував повідомлення в соцмережі, де розповів, що направляється в психлікарню.

"Везуть до Львівської психіатричної лікарні на"обстеження". Про всяк випадок: вішатися і потрапляти в "нещасні випадки" не збираюся" – написав Максим Плохой.

Крім того виявилося, що Максим Плохой уважно стежить за новинами. Так, він встиг порівняти себе з Олександром Лукашенком, який з автоматом в руках прибув до палацу уряду для його захисту.

Публікація каналу Perepichka News: Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові неадекват з гранатою погрожує все підірвати, копи танцюють навколо

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Швейцарії невідомі відкрили стрілянину, є постраждалі

Також, "Знай.uа" писав, що два терористи " ДНР " підірвалися на власних мінах