Популярна українська ведуча Ольга Фреймут опублікувала фото, яке раніше не показувала широкій публіці. Для знімка є особливий повою.

Нове фото на сторінці ведучої з'явилося 21 листопада – в день народження її чоловіка, генерального директора "Нового каналу" Володимира Локотко. Цього року йому виповнилося 44 роки.

Ольга розповіла передплатникам, як привітала коханого чоловіка зі святом, хоча зазвичай майже не згадує про нього. Передплатники зірки цікавляться всіма аспектами її життя, а тому день народження чоловіка – відмінний привід трохи побалувати фанатів цікавими фактами.

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

За словами Фреймут, сім'я відсвяткувала подію за містом, в компанії дітей і друзів. Святковий торт для іменинника прикрашала зворушлива фраза "Тато, з днем народження!" і його фігурка з мастики.

Яскравий торт отримав прикраси з легкої руки малюків. Фото дітей, до речі, розмістили і на світшоті, в якому Володимир Локотко святкував свої іменини.

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ua " писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".