У Львові в одному із супермаркетів мережі АТБ помітили цукерки із неприємним «сюрпризом». Про це написали місцеві мешканці в спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, магазин, в якому були придбані огидні смаколики, розташований на вулиці Любінській, 98.

«Цукерки «Ромашка» з хробаками, куплені в «АТБ» на Любінській, 98», - зазначає автор посту, публікуючи відповідне відео на сторінці спільноти.

«Напевно, по акції», «Що ви це показуєте, занесіть у магазин і покажіть їм...», «Занеси в магазин і змусь головного менеджера з’їсти», «Таке буває не тільки в АТБ», «Продають старі, а особливо це буде під всі свята», - обурюються містяни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Значить, натуралка», «Навіть хробачки люблять «Ромашку»», «Ну прикольно, то ж білок в чистому вигляді», «Нова опція, шоколад з м'ясом», «Хробак хімії не їсть!», «Під сто грам підуть», «Фільм "Чужий" бачила? В животі нічого не смикається?», - сміються інші.

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.иа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.