У ніч на 16 листопада солдат 80 ОДШБр Іван Горошко загинув від вогнепального поранення в голову на Луганщині. Як стало відомо пізніше, його застрелили під час несення служби з охорони базового табору, йому в голову вистрілив п'яний товариш по службі.

Читайте Знай в Google News!

В останні миті 21-річний боєць ЗСУ розмовляв по телефону зі своєю дружиною Оленою, яка чекала дитину, пише Обозреватель.

Фото: Обозреватель


Ця страшна трагедія сталася близько 1:30 ночі. Дівчина згадує, що розмова з чоловіком обірвалася, коли вона почула звук пострілу. Відразу після цього вона подзвонила товаришеві по службі Івана, який повідомив про смерть її коханого чоловіка.

Івану Горошко вистрілили в потилицю без будь-якої причини, після цього вбивця вклав в його руку автомат, намагаючись видати подію за самогубство. Зараз правоохоронці вважають, що смертельне поранення в область потилиці потерпілому завдав зі стрілецької автоматичної зброї його товариш по службі. Він зізнався у вбивстві і повідомив, що скоїв злочин у стані алкогольного сп'яніння.

Фото: Обозреватель

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Після пережитого вагітну дружину Івана поклали в лікарню. Дівчина наполягла, щоб її коханого поховали у Львові.

"Моя рідна і найкраща людина в світі, ти назавжди залишишся в моєму серці, я буду розповідати нашому малюкові, нашому маленькому Горошку, що наш тато – герой. Смерть забрала тебе у мене. Я обіцяю: зроблю все, як ти хотів і мріяв. Знай, що ти найдорожча, найрідніша і найулюбленіша людина в нашому житті. Назавжди залишишся в наших серцях. Вічна пам'ять, рідний", – написала на своїй сторінці дружина вбитого воїна Олена.

Фото: Обозреватель


Для довідки:

Іван Горошко народився 7 липня 1999 року в селі Калмазово в Кіровоградській області. У серпні 2019 року, Іван підписав контракт і разом з другом потрапив на службу в 80 окрему десантно-штурмову бригаду, яка дислокується у Львові. Іван служив розвідником-навідником.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "вогонь загартовує душі": молодий захисник України розповів, яке вперше бути на полі бою.

Як повідомляв "Знай.ua" тернополянки закатали для військових Донбасу сотні банок з "маминими" огірочками"Героям потрібні сили"

"Знай.ua" писати, розвідники з Дніпра втратили ніс колегам з Англії і показали, як перемогти Путіна - справжні профі.