Сергій Калитюк вижив після чотирьох куль в спину аби жити щасливо і своїм прикладом надихати інших. Позаду у Сергія служба у 25 Окремій Повітрянодесантній Дніпропетровській Бригаді, тяжкі поранення та довга реабілітація.

Читайте Знай в Google News!

14 червня він дивом не сів у Іл-78, який ворог збив над луганським аеропортом. А вже за тиждень вояка потрапив у засідку в бою за Красний Лиман, передає "Суспільне Око".

Скріншот


"Прилетіло чотири кулі в спину. Я відчув влучення перше, друге, третє слабке вже. Ну, і все, я відключився... Думав, все. Пробито було легеню, печінку лімфовузол. Ну, по діагоналі кулі зайшли в плече, бо я лежав, ну таким чином відстрілювався і пішли по діагоналі", - згадує чоловік.

Скріншот

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще



Після чого на чоловіка чекала ціла низка операцій у Львові та Харкові та дуже довга реабілітація. Травма прикула вояку до візка, проте здаватися — це не про Сергія.

Скріншот


Чоловік повернувся до спорту, тренувався їзді на візках та доланню перешкод. Згодом чоловік заради Invictus Games опанував стрільбу з лука. Двічі йому не вдавалося пройти відбір, але це ще більше підбурювало чоловіка.

Скріншот


2019 рік виявився для нього щасним і він потрапив до омріяної 20-ки. Цього з року він одружився з коханою дівчиною Софією.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вогонь загартовує душі": молодий захисник України розповів, яке вперше бути на полі бою.

Як повідомляв "Знай.ua", тернополянки закатали для військових Донбасу сотні банок з "маминими" огірочками: "Героям потрібні сили"

Знай.ua писав, розвідники з Дніпра втратили ніс колегам з Англії і показали, як перемогти Путіна - справжні профі.