Група львівських рестораторів записала відеозвернення, в якому вимагає скасувати карантин вихідного дня.

Відповідний ролик опублікований на YouTube-каналі "Дайте працювати".

Так, стало відомо, що львівські ресторатори у своєму відеозверненні зазначили, що карантин вихідного дня нічого не змінить і тільки «вб'є бізнес», залишивши їх співробітників без роботи. Замість локдауна вихідного дня вони вимагають почати "реально, а не показово" контролювати дотримання санітарно-епідеміологічних вимог.


"Ми проти безглуздих і показових рішень. Якщо потрібно - вводьте локдаун. По-справжньому: закривайте все і на зрозумілий термін", - заявили ресторатори.

Ресторатори також обурені, що тисячі людей відвідують супермаркети, їздять в автобусах і метро без будь-якого контролю.

"Ви вже залишили нас без штанів. Ми не дамо зробити це з тисячами наших людей», – додали учасники акції.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Варто відзначити, що до цієї ініціативи приєдналися власник мережі «Майстерня карамелі» Андрій Дзюбан, власник кав'ярень «Світ кави» Маркіян Бедрій, співвласник театру пива "Правда" Юрій Заставний, ресторатор Вардкес Арзуманян і засновники " Холдингу емоцій! Fest " Андрій Худо та Юрій Назарук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин вихідного дня: Зеленський з лікарні у Феофанії анонсував покарання для порушників.

Як повідомляв "Знай.uа" , український медик жорстко пройшовся по "ковід-атеїстам": "Вмирайте, синея, будинки"

"Знай.uа" писав, переповнені маршрутки в Києві обурили українців, карантин не допоможе- " Сім'ями вимирають, що вони творять?"