Відома українська телеведуча Лідія Таран нещодавно літала з робочою поїздкою в США, але вже зараз вона вдома. Подорож у зірки не пройшла гладко - зараз вона хворіє.

Читайте Знай в Google News!

На початку листопада американці вибирали свого 46-президента, яким виявився Джо Байден. Йому чинний глава держави Дональд Трамп програв з невеликим відривом, хоча зараз він вимагає перерахунку голосів, передає портал "Оdnaminyta".

Лідія Таран на тлі Білого дому. Фото: instagram.


Щоб стежити за такою важливою подією для світу, телеканал 1+1 відправив у гущу подій телеведучу Лідію Таран, щоб вона висвітлювала для українців подробиці того, що відбувається в Штатах, а саме — в Нью-Йорку.

У вільний від роботи час Лідія не втрачала нагоди прогулятися по маршруту найпопулярніших визначних пам'яток, влаштувавши собі міні-відпустку.


Через те, що зараз у світі буяє пандемія коронавірусу всю знімальну групу ТСН на чолі з Лідією регулярно перевіряли на COVID-19. На щастя, позитивних тестів не отримав ніхто, проте самопочуття зірки почало погіршуватися.

"Я вже повірила, що це корона, а виявилася — ангіна. А кого тепер злякаєш банальною ангіною? Навіть самого себе навряд чи. Але, за фактом сиджу ізольована", - зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ведуча показала ідеальну фігуру в купальнику

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірма Вітовська чуттєво підтримала свою найріднішу

Також, "Знай.ua" писав, що ведуча Лідія Таран привела фанатів у захват зміною іміджу