Від початку бойових дій на сході України безвісти зникло 69 військовослужбовців ЗСУ.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у відповіді Кадрового центру ЗСУ Міністерства оборони на запит Радіо Свобода.

Так, стало відомо, що на сьогодні невідомою є доля 69 військових, зниклих на Донбасі від початку бойових дій на сході України. Зазначається, що з початку війни кількість зниклих безвісти військовослужбовців ЗСУ становила 526 осіб, з цієї кількості знайдено 457 осіб.

ЗСУ, скріншот відео
ЗСУ, скріншот відео
Ілюстративне фото


«За даними персонального обліку, втрат особового складу Збройних Сил України, який ведеться в Кадровому центрі Збройних Сил України, з початку проведення антитерористичної операції кількість зниклих безвісти військовослужбовців ЗСУ становила 526 осіб, з цієї кількості знайдено (живими та мертвими) 457 осіб. Станом на 17.11.2020 залишаються не розшуканими 69 осіб», – йдеться в повідомленні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, "Вогонь загартовує душі": молодий захисник України розповів, яке вперше бути на полі бою.

Як повідомляв "Знай.ua", тернополянки закатали для військових Донбасу сотні банок з "маминими" огірочками: "Героям потрібні сили"

Знай.ua писав, розвідники з Дніпра втратили ніс колегам з Англії і показали, як перемогти Путіна - справжні профі.