У Львові 40-річний чоловік просто посеред вулиці облаштував собі спальне місце та живе там.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Victoria Myakotina.

Так, стало відомо, що у Львові просто посеред вулиці оселився 40-річний чоловік. Місцеві мешканці занепокоєні через це, бо з кожним днем на вулиці стає все прохолодніше і вночі чоловік може просто замерзнути.

Фото ФБ/Гаряча лінія міста Львова


«Місяць як живе тут чоловік років 40. Цей чоловік має документи, проте чи при ньому вони, не відомо. На моє запитання чому він проживає на вулиці відповів, що так хоче жити.

Людина не розуміє наслідків свого проживання взимку на вулиці. Окрім цього, чоловік не в змозі реалізувати свої людські потреби. Його люди підгодовують, співчувають, але далі що?», – зазначається у зверненні Victoria Myakotina.

Львів'яни сподіваються, що чоловіка передадуть відповідним органам і знайдуть йому житло, адже на вулиці у зимовий період жити небезпечно.

Скріншот

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал "Знай" писав, що в Києві почав діяти перший вуличний апарат «Япомогабокс». Він приймає пластикові пляшки, і видає за це порцію корму для бездомних тварин.

Також раніше портал "Знай" писав, що Хмельничани наплювали на карантин і вирушили у хресну ходу- " Бог захистить"

Також портал "Знай" писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"