У Львові, 16 листопада, у міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги на вул. Миколайчука відкрили першу частину нового відділення, яке прийматиме хворих на коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформацій портал “Варта1”.

Так, стало відомо, що у Львові почали розміщувати пацієнтів з Covid-19 на першому поверсі лікарні швидкої допомоги. За 12 днів безперервного ремонту вдалося відкрити перші 7 палат. Таким чином для хворих на коронавірус готові додаткові 50 ліжок.

Фото: “Варта1”


"Там є нові меблі, кисневі концентратори для кожного пацієнта, переносні рентген-апарати і апарати УЗД, монітори пацієнта, шприцеві насоси. Одним словом, усе необхідне для того, щоб допомагати людям одужувати! Проведено гарячу воду, якої не було 10 років, встановлено дві душові кабіни, відновлено сполучення із харчоблоком. Уже починаємо розміщувати пацієнтів на першому поверсі” — повідомив головний лікар Олег Самчук.

Фото: “Варта1”

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще


Але попри це тем ремонтних робіт у медичному закладі не збавляють. Тут хочуть у найкоротші терміни відремонтувати й другий поверх, аби прийняти хворих на коронавірус пацієнтів. З цим відділенням Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова матиме додаткових 350 місць для лікування пацієнтів з Covid-19. Загалом у цьому медичному закладі їх буде 650.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікар і вчений Олександр Карабіненко розповів, кому дійсно протипоказані медичні маски.

Також Знай.uа писав, що у Запорізькій області запустили перший центр телемедицини.