Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, й вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними та апетитними на вигляд.

Читайте Знай в Google News!


Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді гарний простір для творчості, адже можна щось вигадати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. У ході таких екскрементів можна створити свою фірмову страву.

Але, для тих, хто не надто полюбляє експериментувати та надає перевагу перевіреним рецептам, пропонуємо закуску печериці в клярі і в сухарях. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу.

Фото: То є Львів


Нам знадобиться:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

8 маленьких свіжих печериць;
2 склянки олії для обсмажування печериць;
по 50 г мелених сухарів і борошна для обвалювання;
петрушка, кріп – по 2 гілочки при подачі.

Для кляру:
2 яйця;
півсклянки молока;
по 10 грам солі і чорного перцю;

Спосіб приготування:

Гриби почистіть, промийте, покладіть в каструлю з водою і поставте на плиту на помірний вогонь, проваріть після закипання води не менше десяти хвилин. Злийте воду, печериці остудіть.

Приготуйте кляр: у невелику тарілку розбийте яйця, влийте молоко, підсоліть, поперчіть і збивайте 1 хвилину. Влийте олію в глибокий сотейник і добре розігрійте на середньому вогні.

Кожну відварену печерицю наколіть виделкою, умочіть в кляр, обваляйте в борошні, потім в сухарях і опустіть в розпечену олію, обсмажуйте до появи світло-коричневого кольору.

Смажені шампіньйони викладіть на плоску салатницю, після чого її можна прикрасити петрушкою і кропом.

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу мало.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо.