У Львівській області мотоцикліст збив дворічного малюка. Інцидент стався в Хірові 17 листопада. Мотоцикліст зіткнувся з легковим автомобілем і вилетів на пішохідну доріжку, де в цей час знаходився хлопчик і його мама.

Аварія сталася близько 2 години дня. Мама з дитиною йшли по тротуару. Під час зіткнення мотоцикліста з Volkswagen Passat на перетині вулиці Стуса та площі Галицької. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Львівщини.

Правоохоронці розповіли, що автомобіль, керований 24-річний водієм зіткнувся з мотоциклістом. В результаті зіткнення мотоцикліста понесло на пішохідну зону, де і збив дитину. Мотоцикліст і дитина отримали травми. Їх доставили в лікарні Львівської області. У дитини діагностували перелом ноги.

Поліція відкрила кримінальні справи на учасників аварії за порушення правил дорожнього руху. Їм загрожує до трьох років обмеження волі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік зробив стрибок з вікна висотки і вижив. Особистість потерпілого і його мотиви поки не відомі. Також немає інформації про те, в якому стані він знаходиться зараз. У дворі цього ж будинку поліцейський автомобіль зачепив припарковану машину.

Також Знай писав, що в кінці минулого тижня майже 30 автомобілів потрапили в наліт на шосе Interstate 94 в Монтічелло, штат Міннесота, і кадри, зняті з місця події, показують, наскільки значним був інцидент.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в ніч на 18 листопада в ДТП автомобіль таксі розірвало на частини.