У Львові померла мати депутата Львівської міськради Ігоря Стояновського. У мерії висловили слова жалю і співчуття.

У прес-службі Львівської міської ради повідомили, що померла мати лікаря і депутата Ігоря Стояновського. Жінка довгий час хворіла коронавірусом і її організм здався хвороби.

Громада Львова висловила співчуття у зв'язку з втратою матері. Висловили співчуття і мер Андрій Садовий, а також його заступники. Вони відзначили, що дуже важко раптово втрачати близьких людей.

Варто зазначити, що депутат Ігор Стояновський є лікарем. Раніше він підтримував політичну силу і фракція "Об'єднання " Самопоміч".

Нагадавши, Знай повідомляв, що відомий народний цілитель із Запоріжжя Віктор Громов помер від коронавірусної інфекції 12 листопада. У своєму останньому інтерв'ю цілитель попереджав і закликав не ставитися безрозсудно до хвороби і небезпеки. Також він дав пророцтво щодо майбутнього України.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тажке Знай писав, що в Дніпрі в реанімації рятують журналістку Яну Гаркушу, яка у важкій формі переносить коронавірус. У Яни уражено більше 90% легенів, також у неї захворіли чоловік і діти. Як виявилося, 11 жовтня журналістка потрапила до лікарні з двосторонньою пневмонією. Лікарі діагностували 90% ураження легень. За життя яни 17 днів боролися медики в реанімації.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією помер майор поліції. Помер заступник начальника відділу організації діяльності груп реагування Управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Віталій Шевцов.