Львів`ян закликають стати донорами, аби врятувати життя малятам, що народилися передчасно.

В обласному Центрі крові розповіли, що здати кров усі охочі зможуть 26 та 27 листопада. Центра знаходиться на вулиці Пекарській.

"Ми проводимо цю акцію два дні, щоби не було скупчень. Поки одні ідуть в один кабінет, другі вже в другому кабінеті, треті вже кров здають, тобто все циклічно. Не потрібно здавати аналіз на коронавірус. Ми попереджаємо керівника Центру крові, і вони організовано все роблять, допомагають нам", - розповіла співорганізаторка акції Христина Гунчак.

Вона додала, що вимоги до усіх донорів формулює Міністерство охорони здоров'я: повноліття, вага від 50 кілограмів, документ, що засвідчує особу. Перед процедурою людину мають обстежити.

Христина Гунчак просить усіх донорів крові для "поспішайок" звертатися за номером телефону +380688441633.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги сотворили диво: "Дякую за життя"

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі рятують малюка, який "скупався" в каструлі окропу - мама відволіклася на хвилинку.

Також портал Знай.uа писав, у кого можуть бути антитіла до Covid-19 незалежно від контакту із зараженими: результати досліджень.