Нещодавно Кабмін впровадив в Україні карантин вихідного дня. З таким рішенням місцева влада Львову не погодилася та стала на захист підприємців. Садовий зазначив, що у Львові не будуть впроваджувати такі нововведення.

"До 30 квітня субота і неділя на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів і ринків. Це означає, що у Львові неможливо ввести карантин вихідного дня, так як у нас немає вихідних "- написав мер міста Андрій Садовий.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео


Після такої заяви чинного мера Львова містяни почали висловлювати у мережі свою думку щодо такого рішення місцевої влади.

"Згадалась пісня Миронова про два понеділки", "Ага, а потім карантин приберуть, а робочі субота та неділя залишаться!", "Кращі на цьому тижні. Без жартів. Молодці", "Так вони оголосили вихідні робочими для тих, хто і мав у ці дня працювати. Це такий чудовий тролінг",

"А що так можна було", "В нас тут взагалі паралельна реальність", "Здається, вони вирішили боротися з урядовим театром абсурду власними постановками. Ну, норм - я б теж так і робив", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Комаровський пояснив шкоду антибіотиків при пневмонії.